Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση στην ελληνική αγορά των καινοτόμων κάψουλων πλυντηρίου, το Dixan έρχεται με ανανεωμένη τεχνολογία να λανσάρει τα Dixan Duo Caps.

Πρόκειται για τις πρώτες και μοναδικές κάψουλες πλυντηρίου με διπλή δράση: Από τη μια μεριά της κάψουλας υπάρχει η ενισχυμένη σύνθεση που προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ η άλλη μεριά της κάψουλας είναι πιο ενισχυμένη για αφαίρεση ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων.

Τα Dixan Duo Caps αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία των caps, καθώς προσφέρουν ακόμα πιο αστραφτερή καθαριότητα, καταπολέμηση των λεκέδων αλλά και εξοικονόμηση καθώς μια μόνο κάψουλα είναι αρκετή για τέλεια καθαριστικά αποτελέσματα.

Αφεθείτε λοιπόν και εσείς στη μοναδική διπλή τεχνολογία των Dixan Duo Caps που προσφέρουν απόλυτη ευκολία στη χρήση καθώς τοποθετούνται απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου και διαλύονται κατά τη διάρκεια της πλύσης για να απελευθερώσουν το 100% της καθαριστικής τους δύναμης!

Η νέα σειρά κυκλοφορεί με το άρωμα το κλασσικό και της λεβάντας, αλλά και το νέο multicolor με τη μοναδική καινοτομία που διατηρεί τα χρώματα στα ρούχα τόσο ζωντανά όπως και την πρώτη φορά που τα αγοράσατε.