Αν αυτό που σας αποτρέπει από το να καταναλώνετε ψάρια είναι ο χρόνος που απαιτείται για να τα καθαρίσετε από τα λέπια, τότε υπάρχει λύση.
Βυθίστε τα για περίπου 30 λεπτά σε νερό, στο οποίο έχετε διαλύσει λίγη μαγειρική σόδα. Η σόδα θα τα μαλακώσει και έτσι θα περνάτε λιγότερη ώρα πάνω από το νεροχύτη και περισσότερη απολαμβάνοντάς τα.
Επίσης βάζοντας γάντια μιας χρήσης, τα χέρια σας δεν θα μυρίζουν μετά το καθάρισμα ειδικά αν τα «ξεπλύνετε» με χυμό λεμονιού.
Πηγή: k-mag.gr