Η εφαρμογή «Face Metric Prο HD» για iPad ήρθε να μας μάθει να αναδεικνύουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά και να κρύβουμε τις ατέλειες του προσώπου μας!

Η μοναδική στον κόσμο αυτή εφαρμογή, μας βοηθά να ανακαλύψουμε επιστημονικά τι πραγματικά μας ταιριάζει και πως μπορούμε να φανούμε ακόμα πιο όμορφοι!

Την ιδέα και την επιμέλεια της υλοποίησης της εφαρμογής είχε ο γνωστός κομμωτής και προσωπολόγος Θεοδωρός Οικονομάκης.

Η εφαρμογή Face Metrics Pro HD για το iPad είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο όπους ο κάθε ενδιαφερόμενος μαθαίνει tips για να κρύβει τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να αναδεικνύει τα όμορφα! Να επιλέγει style σε κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ αλλά και σκελετούς γυαλιών.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν μοναδικά τι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σύμφωνα με το σχήμα του!

Η εφαρμογή είναι ιδανική για επαγγελματίες ή σπουδαστές της κομμωτικής και του μακιγιάζ!

Είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ενώ ετοιμάζεται και η αντίστοιχη εφαρμογή για το iPhone!

H εφαρμογή διατίθεται Face Metrics Pro HD δωρεάν στο App Store. To Face Metrics Pro απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει απλά τα μυστικά που θα αναδείξουν την μοναδική εικόνα του προσώπου του.