Το χειμώνα, τα κάστανα έχουν την τιμητική τους. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε κάστανα στο σπίτι, κρατήστε λίγα για αυτή τη συνταγή και θα τη λατρέψετε!

Υλικά:
1 μπούτι αρνίσιο περίπου 1 ½ κιλό
1 κιλό κάστανα βρασμένα ή ψημένα και ξεφλουδισμένα
1 κρεμμύδι
1/2 ποτηράκι κονιάκ
2 κουταλιές μέλι
1 κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνετε το κρέας αφού το κόψετε σε κομμάτια και το σοτάρετε στην κατσαρόλα με το λάδι. Ρίχνετε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι και μόλις μαραθεί, προσθέτετε μια κούπα ζεστό νερό και το αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου. Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτετε τα κάστανα και το κονιάκ και το αφήνετε για ½ ώρα ακόμα να σιγοβράσει και να μείνει με λίγο ζουμί, οπότε προσθέτετε το μέλι και μετά από μια βράση το κατεβάζετε από τη φωτιά. Σερβίρετέ το ζεστό με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.