Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δημιουργήσουν ακόμη πιο γευστικά φαγητά και πιο συγκεκριμένα όσα περιέχουν κρέας. Η craberry σος ταιριάζει απόλυτα με μοσχάρι και χοιρινό και μπορεί να δώσει μία γκουρμέ νότα σε πιάτο κρεατικό, με τη γλυκόξινη γεύση της.

Υλικά:

350 γρ. φρέσκα cranberry
½ κούπα νερό
½ κούπα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
¾ κούπα ζάχαρη

Ξεπλύνετε καλά τα cranberry και βάλτε τα να στεγνώσουν.
Ρίξτε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά και ανοίξτε το μάτι σε μέτρια φωτιά
Στη συνέχεια βάλτε και τα cranberry και αφήστε τα για 15 λεπτά το πολύ
Όσο η σος ετοιμάζεται, τα cranberry θα «σκάνε», αλλά μη σας ανησυχήσει κάτι γιατί έτσι ξέρετε ότι το σος γίνετε
Ανακατεύετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα
Σερβίρετε κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου