Εύκολη και απολαυστική συνταγή σε μόλις 20 λεπτά!

Υλικά:
Για τη ζύμη θα χρειαστείτε
1,½ φλιτζάνι αλεύρι
½ φρέσκο βούτυρο (φυτικό)
1 αβγό
Για τη γέμιση θα χρειαστείτε
500γρ. κολοκυθάκια
150γρ. κασέρι
100γρ. γραβιέρα
100γρ. μανούρι
100γρ. κατσικίσιο τυρί
Μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:
Για να φτιάξετε τη ζύμη, σε ένα μπολ αναμειγνύετε το βούτυρο με το αλεύρι. Προσθέτετε το αβγό και ζυμώνετε μέχρι να γίνει ζύμη. Εφαρμόστε τη ζύμη σε μια φόρμα για τάρτες. Για τη γέμιση, Τρίβετε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα στύβετε. Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κολοκυθάκια μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα βαθύ μπολ βάζετε τα τυριά, το μείγμα με το κολοκυθάκια και τα μπαχαρικά. Ανακατεύετε το μείγμα καλά και το βάζετε στη φόρμα, έτσι ώστε να πάει παντού η γέμιση. Ψήνετε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν τα τυριά αλλά και να γίνει η ζύμη τραγανή.