Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα.

Σοτάρουμε για 2΄, έως ότου απελευθερωθούν τα αρώματα του σκόρδου. Προσοχή, να μην πάρει χρώμα! Προσθέτουμε την πάπρικα και το μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό 2΄ λιγότερο απ’ όσο πρέπει. Κρατάμε 1 φλιτζ. από το νερό τους, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά, προσθέτοντας λίγο από το νερό των ζυμαρικών, για 2΄. Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί.

Υλικά

* 500 γραμμ. σπαγγέτι
* 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
* 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
* 3-4 καυτερές πιπερίτσες
* 1 κ.σ. πάπρικα
* 2 κ.σ. μαϊντανό

μερίδες 7
Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 7 λεπτά

(Πηγή φωτογραφίας): argiro.gr