Η Pandora δημιουργεί πολύτιμα κοσμήματα με εξαιρετικό σχεδιασμό, γνήσια υλικά και μεγάλες δυνατότητες ευελιξίας.

Το νέο ρολόι Icon, το οποίο παρουσιάζεται σε αυτή τη συλλογή, είναι ένα τέλειο παράδειγμα.

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τη δική τους αισθητική ώστε να δημιουργήσουν το ρολόι τους, αντλώντας έμπνευση από τη συλλογή Icon. Όλη η συλλογή ακολουθεί πιστά τη μόδα.

Γίνε η σχεδιάστρια του ρολογιού σου
Τα εξαίσια σχέδια και χρώματα αυτών των υπέροχων, προσιτών ρολογιών αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές επιλογές και δυνατούς συνδυασμούς. Πάρτε, για παράδειγμα, τις κεφαλές του ρολογιού Icon: είναι εκπληκτικές, με μαύρο και λευκό καντράν, αλλά και με καντράν καθρέφτη, και έχουν σχεδιαστεί για να τις συνδυάσετε με πολλαπλούς τρόπους.

Το καλύτερο απ’ όλα, βέβαια, είναι ο συνδυασμός της στεφάνης δύο τόνων, από ατσάλι με το χαρακτηριστικό περίτεχνο φινίρισμα, με δερμάτινο λουράκι σε μαύρο, άσπρο ή καφέ. Για μια επιπλέον μοντέρνα αίσθηση, δοκιμάστε ένα διπλό σε μήκος δερμάτινο λουράκι. Με δεδομένες τις εξαιρετικές δυνατότητες του Icon, γιατί να μην δημιουργήσετε δύο ή τρία εναλλάξιμα ρολόγια;

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες
Το Icon, όπως και όλη η ποικιλία των ρολογιών «Black Crown Diamond» της Pandora, συνδυάζονται απόλυτα με τα άλλα πολύτιμα κοσμήματα Pandora.

Οι γυναίκες συνδυάζουν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους για το Icon με τα, επίσης, μοναδικά βραχιόλια της Pandora.

Τα ρολόγια Icon δεν είναι μόνο εκθαμβωτικά κοσμήματα• διαθέτουν μηχανισμό αποκλειστικά κατασκευασμένο στην Ελβετία και είναι μοντέρνα κομμάτια, φτιαγμένα με ξεχωριστό ύφος, που εκφράζουν κάθε γυναίκα που τα «σχεδιάζει».