Συχνά δεν αρκεί μόνο ο καθαρισμός, η ενυδάτωση, η τόνωση και η απολέπιση. Η επιδερμίδα σας χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποκτήσετε τη λάμψη και την ακτινοβολία που επιθυμείτε. Η μάσκα προσώπου μπορεί λοιπόν εύκολα να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το στόχο σας, χωρίς να σας ταλαιπωρήσει και μάλιστα αφήνοντας μια ανεπανάληπτα ευχάριστη αίσθηση στο πρόσωπό σας.

Εφαρμόζοντας την μία με δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα γεμάτη υγεία και ένα δέρμα φωτεινό και νεανικό. Βρείτε μια μέρα της εβδομάδας που θα έχετε λίγο χρόνο και αφήστε τις μάσκες να πέσουν!

Είδη μάσκας προσώπου

Καθαρισμού και συσφιγκτική: Απορροφά όλη τη λιπαρότητα από το δέρμα και το βοηθά να αποκτήσει σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Είναι κατάλληλη για σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος εκτός από τα υπερβολικά ξηρά.

Απολεπιστική:
Απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, τη λιπαρότητα και τη σκόνη και απελευθερώνει τους πόρους. Κατάλληλη για τα ώριμα, κανονικά και λιπαρά δέρματα.

Ενυδατική:
Είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, επαναφέρει τη λάμψη και αφήνει απαλή αίσθηση.

Καταπραϋντική: Διώχνει την υπερβολική λιπαρότητα που προκαλεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα και σκοτώνει όλα τα βακτήρια που μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία ακμής ή να την επιδεινώσουν. Φυσικά προορίζεται για τα πολύ λιπαρά δέρματα με ακμή όπως και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Πηγή: myworld