Κόβουμε την μπαγκέτα διαγώνια σε λεπτές φέτες. Με ένα πινέλο τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε. Κατόπιν αραδιάζουμε τις λαδωμένες φέτες σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για περίπου 15΄ έως ότου ροδίσουν καλά.

Ψιλοκόβουμε το προσούτο. Σε ένα μπολ βάζουμε το κατίκι και το πεπόνι και τρίβουμε από πάνω πιπέρι. Ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε κάθε φρυγανισμένη φέτα μια κουταλιά τυρί με πεπόνι κι από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο προσούτο.

Υλικά:
1/2 μπαγκέτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φλ. τσαγ. κατίκι (πικάντικο, κρεμώδες φρέσκο τυρί)
4 φέτες προσούτο Καρπενησίου
1 φλ. τσαγ. κυβάκια πεπόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πηγή φωτογραφίας: argiro.gr