Δροσερή, ελαφριά σαλάτα με πορτοκάλι και αμύγδαλα!
ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
Μαρούλι
1 πορτοκάλι
10-15 αμύγδαλα χοντροσπασμένα
2 κ.γ μέλι
ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά και κόβουμε το μαρούλι.
Κόβουμε το πορτοκάλι σε μεγάλους κύβους και το προσθέτουμε στη σαλάτα.
Χτυπάμε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το μέλι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα μας και από πάνω ρίχνουμε τα αμύγδαλα!
181 θερμίδες / 12,5 υδατάνθρακες
Πηγή: lightsintages.blogspot.com