Μία συνταγή με σφραγίδα… ελληνική! Βαρκούλες μελιτζάνας με γέμιση μοσχάρι!

ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)

3 μικρές μελιτζάνες
0,5kg μοσχάρι κοκκινιστό
6 κ.σ τυρί μίλνερ τριμμένο ή φέτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένουμε καλά τις μελιτζάνες και τις αλατίζουμε.
2. Τις μοιράζουμε στα 2, τις χαράζουμε,ρίχνουμε από πάνω μια κουταλιά σάλτσα από το κοκκινιστό και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν.
3. Σε ταψί βάζουμε κάτω λαδόκολλα και πάνω τις μελιτζάνες τις οποίες πατάμε λίγο με κουτάλι να μπορούν να γεμίσουν.
4. Γεμίζουμε με το κρέας και πάνω ρίχνουμε τυράκι.
5. Ξαναβάζουμε στο φούρνο στους 200 για λίγα λεπτά και σερβίρουμε.

415 θερμίδες / 17 υδατάνθρακες

Πηγή: lightsintages.blogspot.com