Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πάρα πολύ μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια μαλακιά ζύμη. Την απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι έχοντας πάχος η ζύμη περίπου ένα εκατοστό. Μόλις ολοκληρώσουμε την ζύμη ετοιμάζουμε τη γέμιση.

Παίρνουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα μουλιάζουμε σε ένα ποτήρι κρύο νερό. Μετά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί, λιώνουμε σε μπεν μαρί τις ζελατίνες και τις προσθέτουμε στην σαντιγί μαζί με το κρέμα τυρί.

Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά καλά. Απλώνουμε την κρεμά πάνω από τα μπισκότα και την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί. Αφού κρυώσει την γαρνίρουμε με την κρέμα φράουλα και φρέσκες φράουλες.

Υλικά για τη ζύμη
1 βιτάμ
1 ½ πακέτο μπισκότα πτι-μπερ

Για τη γέμιση
5 φύλλα ζελατίνης
350 γρ. κρέμα γάλακτος
500 γρ. τυρί κρέμα
1 κουτάκι μαρμελάδα φράουλα
Λίγες φρέσκες φράουλες

Πηγή: myworld