Παρατηρήστε καλά τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να βρείτε τους ορειβάτες. «Γιατί να μην μπορώ», θα σκεφτείτε. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι δύσκολο κάποιος να κρυφτεί σε έναν γυμνό βράχο αλλά εδώ ισχύει μάλλον το αντίθετο αφού οι συγκεκριμένοι ορειβάτες τα κατάφεραν περίφημα και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξουν.

Αν παρατηρήσετε καλά τις φωτογραφίες θα δείτε τους ορειβάτες σκαρφαλωμένους στην απόκρημνη πλαγιά να κάνουν πεζοπορία σε έναν δύσβατο βράχο σε πολύ στενά και επικίνδυνα μονοπάτια. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Βορειοανατολική Ιταλία, στους Δολομίτες, μια σειρά βουνών νοτιοανατολικά των Άλπεων.

Συνολικά πρέπει να εντοπίσετε τέσσερις ορειβάτες. Θα τα καταφέρετε; Ο 44χρονος που τράβηξε τις φωτογραφίες δήλωσε στη Daily Mail ότι δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία των ορειβατών από την αρχή. «Το μόνο που ήθελα ήταν ένα ήσυχο μέρος για να τραβήξω φωτογραφίες είπε και εντυπωσιάστηκα από αυτό το βουνό και τους κατακόρυφους βράχους, γι’ αυτό και σταμάτησα την οδήγηση για να το απαθανατίσω» είπε.

«Όταν είδα στη μηχανή τις φωτογραφίες έκανα ζουμ και… μου έπεσε το σαγόνι όταν είδα τους ορειβάτες. Αποφάσισα να κάνω μια πιο κοντινή λήψη για να τους βγάλω στο απόκρημνο βουνό. Είχα σκοπό να βρω απλώς ένα ήσυχο μέρος για να βγάλω κάποιες φωτογραφίες και το ηλιοβασίλεμα. Ήταν αναπάντεχο για μένα να πετύχω αυτό το υπέροχο θέαμα» είπε ο 44χρονος φωτογράφος.

Αν δει κανείς τις ζουμαρισμένες φωτογραφίες εντοπίζει φυσικά τους φωτογράφους πιο εύκολα και στις αρχικές φωτογραφίες αλλά αν κάποιος δεν είναι υποψιασμένος σίγουρα δεν φαντάζεται τι κρύβεται στις απόκρημνες πλαγιές! Πραγματικά οι φωτογραφίες κόβουν την ανάσα ειδικά σε όσους έχουν υψοφοβία!

Δείτε τις φωτογραφίες

vouno3

vouno2

vouno7

vouno4

vouno5

vouno6