Στη Βασίλισσα Ελισάβετ αφιέρωσε τη βασιλική του σουίτα το InterContinental London Park Lane, τιμώντας έτσι την επέτειο για τα 60 χρόνια βασιλείας της.

Η σουίτα ανακαινίστηκε από ομάδα σχεδιαστών που εμπνεύστηκαν από τη ζωή και το στυλ της βασίλισσας, η οποία πέρασε μέρος της παιδικής της ζωής σε ένα σπίτι, που τώρα είναι μέρος του κτηρίου του ξενοδοχείου. Το concept βασίζεται στις αντιθέσεις μαλακό-σκληρό, θηλυκό-αρσενικό.

Το κίτρινο, το αγαπημένο χρώμα της βασίλισσας Ελισάβετ, «φωτίζει» μια παλέτα από πλατίνα και κρεμ αποχρώσεις που κυριαρχούν στο χώρο. Το σχήμα της χαρακτηριστικής μικρή τσάντα της, υπάρχει σε πολλά σημεία, όπως στα πόμολα στις πόρτες.

Η 135 τ.μ. σουίτα ενσωματώνει τα στυλ διαφόρων δεκαετιών, δεδομένου ότι η βασίλισσα γεννήθηκε το 1926. Οι καθρέφτες στο σαλόνι δίνουν μια αίσθηση ευρυχωρίας, κάποιοι πίνακες έχουν τζάμια στα τελειώματα. Υπάρχει μια τηλεόραση σε ανθρακί λάκα και καπλαμά Μπολιβάρ και είναι ορατή από τους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας.

Η βιβλιοθήκη διαθέτει γραφείο από ορείχαλκο και μια λευκή δερμάτινη καρέκλα wingback.

Ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι, στολίζεται από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με καθρέφτες αντίκες. Το φλωράλ μοτίβο της επένδυσης του κρεβατιού, με το σατέν ουρανό, αντλεί την έμπνευσή του από τα λουλούδια στον κήπο του Cecil Beaton.

Τα μπάνια διαθέτουν κίτρινες αποχρώσεις και εικόνες του Corgis.

Η συλλογή έργων τέχνης, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη σουίτα, περιλαμβάνει εικόνες του Χάιντ Παρκ, ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το πάρκο του Αγίου Ιακώβου, πλαισιωμένο με αντίκες καρτ-ποστάλ, σκίτσα από καπέλα της βασίλισσας, και σύγχρονες εκτυπώσεις της Ann Carrington.

Η θέα από τη σουίτα είναι μοναδική, με τους βασιλικούς κήπους και το Λονδίνο.