Το 2006, μετά από δέκα υπέροχα χρόνια στην Μπολόνια της Ιταλίας, πήρα την μεγάλη απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα. Στόχος μου ήταν να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε αυτό που είχα αποφασίσει πως είναι η δουλειά μου και να αφοσιωθώ στο χώρο της γαστρονομίας, της φιλοξενίας και της διασκέδασης. Η Κέρκυρα ήταν η πιο φυσική και αυτονόητη επιλογή. Πέρα από το γεγονός ότι εδώ ήταν η οικογένειά μου, η ομορφιά, η ιστορία και η ενέργεια αυτού του νησιού είναι μοναδική.
Η Κέρκυρα του Αριστοτέλη Μέγκουλα
O γνωστός chef μας συστήνει στα κερκυραϊκά «μονοπάτια» που τον καθιστούν αιχμάλωτο του νησιού των Φαιάκων
