Υλικά
- φρέσκο σπανάκι 1/2 κιλό περίπου
- 1 μαρούλι μικρό
- Μισό ματσάκι ρόκα
- 1 λόλο ρόσσο (κόκκινο σγουρό μαρούλι)
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 ολόκληρα μοσχοκάρυδα
- 150 γρ. φέτα
- μισό ματσάκι άνηθο
Το Ακταίον στην Κέρκυρα, το all day café restaurant με την ονειρεμένη θέα στο Παλαιό Φρούριο ανήκει σε εκείνη την κατηγορία επιχειρήσεων που δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιστορικό στέκι, συνεχίζει να διαγράφει την πορεία του στο νησί με σταθερά ανοδική τάση. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Αποτελεί σημείο συνάντησης ντόπιων αλλά και επισκεπτών που γοητεύονται από το μεγαλείο που απλώνεται μπροστά σου, από την ποιότητα υπηρεσιών και το κλίμα που εδώ ξεπερνά το «φιλικό», είναι θα έλεγα «οικογενειακό».