Ένα υπέροχο ταξίδι στις γιορτινές γεύσεις ετοίμασε το Sikyon Coast Hotel & Resort στο Ξυλόκαστρο για να γιορτάσει με τους καλεσμένους του τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα.

Το resort δημιούργησε ένα μοναδικό πακέτο τριών διανυκτερεύσεων, από 10 έως 13 Απριλίου, για όλους εκείνους που επιθυμούν να περάσουν ξεκούραστες και απολαυστικές διακοπές, καλωσορίζοντας την άνοιξη. Η ειδυλλιακή τοποθεσία του Sikyon Coast πάνω στη μαγευτική παραλία και δίπλα στο αισθητικό δάσος του Πευκιά σε συνδυασμό με τις άριστες υπηρεσίες και την εξαιρετική κουζίνα, εγγυώνται αξέχαστες πασχαλινές διακοπές.

Ο σεφ του resort έχει δημιουργήσει ένα δημιουργικό μενού, με έντονες πινελιές ελληνικής παράδοσης, προσαρμοσμένο στα έθιμα των ημερών που θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Τα νηστίσιμα περιλαμβάνουν ολόφρεσκες σαλάτες με λαχανικά και όσπρια, παραδοσιακές πίτες με χόρτα, θαλασσινά μαγειρεμένα με κρασί, ζυμαρικά και αρωματικά φυτά, αλλά και εκλεκτά επιδόρπια.

Για το βράδυ της Ανάστασης, η παραδοσιακή μαγειρίτσα θα έχει την τιμητική της και ο φούρνος θα κρύβει μέσα του ντόπιο κατσικάκι αλλά και ζουμερές πανσέτες.

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Πάσχα παντού θα μυρίζει παράδοση, με ψητά να γαργαλούν μύτες και ουρανίσκους. Μοσχάρι, αρνί και κοκορέτσι, αλλά κοντοσούβλι και κοτόπουλο, σαλάτες και ντιπ και για το τέλος εορταστικά γλυκά θα απογειώσουν το κέφι.

Φυσικά, η ζωντανή μουσική θα απογειώσει το κέφι τη νύχτα της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα.

Η θρυλική βίλα του Άγγελου Σικελιανού θα είναι ανοικτή για επίσκεψη, αλλά και για ένα εξαιρετικό ποτό μπροστά σε κάποια από τα τζάκια της. Ζήστε χαλαρωτικές και αναζωογονητικές στιγμές στο υπέροχο Spa του resort.

Τα παιδιά θα λατρέψουν το Πάσχα δίπλα στη θάλασσα, ενώ θα διασκεδάσουν και θα παίξουν κατά τη διάρκεια των ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν οργανωθεί για τα πρωινά και τα απογεύματα σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για αυτά.

Οι επισκέπτες του resort θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν δίπλα στην θάλασσα και το δάσος, να πραγματοποιήσουν εκδρομές στα κοντινά γραφικά χωριά και να επισκεφτούν εξωκλήσια και Μοναστήρια και να κάνουν τη βόλτα τους στο επιβλητικό βουνό της Ζήρειας.

Από την Μεγάλη Απριλίου 10 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου, η ομάδα του Sikyon Coast θα φροντίσει ώστε οι πασχαλινές σας διακοπές να σας μείνουν αξέχαστες.

Το Sikyon Cost Resort

Απολαύστε τις τέλειες διακοπές όλο το χρόνο στο μαγικό Sikyon Coast Hotel & Resort στο Ξυλόκαστρο.
Το ξενοδοχείο που είναι ανοικτό και το χειμώνα δημιουργεί μοναδικά πακέτα διαμονής και διασκέδασης, προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και της ανάγκες όλων.

Σε μια πανέμορφη παραλία του Koρινθιακού που συνορεύει με το μοναδικό αισθητικό πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου, το «Sikyon Coast Hotel & Resort» προσφέρεται για χαλαρωτικές αποδράσεις σε 40 μοντέρνας αισθητικής δωμάτια με όλες τις ανέσεις.

Σημείο αναφοράς η βίλα του ποιητή Άγγελου Σικελιανού, μοναδικό αρχιτεκτονικό κτίσμα των αρχών του 20ού αιώνα που δεσπόζει μέσα στον κατάφυτο κήπο του ξενοδοχείου. Ζήστε μοναδικές ατμοσφαιρικές βραδιές μέσα στη Βίλα του Άγγελου Σικελιανού, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό malt ουίσκι ή μια καλή ταινία.

Απολαύστε την εξαιρετική φιλοξενία, την προσεγμένη γαστρονομία αλλά ατέλειωτες βόλτες στη γύρω περιοχή! Η πολύ κοντινή απόσταση του ξενοδοχείου από την Αθήνα (λιγότερο από 1,5 ώρα) επιτρέπει την οικονομική και εύκολη πρόσβαση.

Βόλτες στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήριας, σε αμπελώνες και οινοποιεία, ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης στο spa, βόλτες στην ακρογιαλιά, διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και ακαταμάχητες γαστρονομικές εμπειρίες σας περιμένουν καθ’ όλη του χειμώνα.

Πακέτο Πάσχα: 10 έως 13 Απριλίου 2015

Τιμή πακέτου: Τα δύο άτομα από 130 ευρώ τη βραδιά, σε Deluxe sea view room.

Περιλαμβάνει: Διαμονή σε δίκλινο δωμάτια με πρωινό, το νηστίσιμο μπουφέ της Μεγ. Παρασκευής, το αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σάββατο, τον πασχαλινό μπουφέ την Κυριακή του Πάσχα, 2 μασάζ Senses και χρήση των εγκαταστάσεων του PhysisSPA (υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ).

Πληροφορίες και κρατήσεις: 27430-28432, 27430-23229 και www.sikyoncoast.com