Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα, διακοπές! Περιμέναμε πολύ καιρό για να μπορέσουμε επιτέλους να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς με φίλους και συγγενείς. Με το που κλείνουμε τα μάτια μία εικόνα έρχεται στο μυαλό, εμάς στο κατάστρωμα του πλοίου να ατενίζουμε το απέραντο γαλάζιο και το αεράκι να μας χτυπά γλυκά στο πρόσωπο.

Κάπως έτσι ξεκινάνε για όλους μας οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα. Τα μέρη που μπορούμε να επισκεφθούμε είναι πολλά: Μύκονος, Πάρος, Τήνος… Η χώρα μας έχει αμέτρητα νησιά και περιοχές όπου μπορούμε να περάσουμε όμορφες στιγμές. Οι προορισμοί είναι αμέτρητοι, η επιλογή του μέσου όμως μία! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για τη μετακίνηση μας εμπιστευόμαστε τα πλοία της Blue Star Ferries.

Χρόνια «συνοδοιπόρος» μας στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, η Blue Star Ferries μας προσφέρει μοναδικές επιλογές προορισμών, καθώς και εύκολη και γρήγορη διαδικασία κράτησης.

Οι καλοκαιρινές μας διακοπές βρίσκονται μόνο λίγα κλικ μακριά, αφού μέσα από το νέο website bluestarferries.com μπορούμε να κλείσουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να κάνουμε web check-in έως 48 ώρες πριν το ταξίδι μας και να παραλάβουμε το e-ticket μας στο κινητό ή το tablet μας.

Όπως λέει και το ρητό δεν είναι ο προορισμός που μετράει αλλά το ταξίδι. Και τα πλοία της Blue Star Ferries φροντίζουν ώστε το ταξίδι μας να είναι μία υπέροχη εμπειρία από μόνο του. Άνετες καμπίνες για στιγμές χαλάρωσης, καλό φαγητό, παιχνίδια on board, wifi και ευκαιρίες για ψώνια, είναι μόνο μερικά από τα προνόμια με τα οποία επωφελούνται οι επιβάτες της Blue Star Ferries.

Αναλόγως τον προορισμό που έχει επιλέξει κανείς το ταξίδι μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες. Μέσα από τις ανέσεις που προσφέρει η Blue Star Ferries ο χρόνος της διαδρομής θα του φανεί ελάχιστος. Αφού η εταιρεία φροντίζει ώστε να είμαστε ξεκούραστοι και έτοιμοι για εξερεύνηση με το που πατήσουμε το πόδι στον προορισμό μας. Πιο συγκεκριμένα οι καμπίνες PURE διαθέτουν ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε όσους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία.

Επιπλέον, μπορούμε να ταξιδέψουμε άνετα και ευχάριστα και με το κατοικίδιό μας στις καμπίνες PET, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Αν πάλι ταξιδεύουμε με μικρά παιδιά αναζητούμε στο πλοίο τις καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino! Και μην ανησυχείτε για το πώς θα τα κρατήσετε ήρεμα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, αφού στη ρεσεψιόν μπορείτε να βρείτε μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές, με τα οποία τα παιδιά θα περάσουν δημιουργικό χρόνο και θα απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

Και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη για φαγητό στα πλοία της Blue Star Ferries οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Στα εστιατόρια Α la Carte βρίσκουμε εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ Γιώργου Γάτσια, μία προσεκτικά επιλεγμένη πλούσια λίστα κρασιών Ελλήνων και ξένων παραγωγών και άψογο service. Παράλληλα, υπάρχουν και Self Service εστιατόρια, με μεγάλη ποικιλία πιάτων για πεντανόστιμες στιγμές.

Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα, ψωνίζοντας κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Να σημειωθεί ότι στα πλοία υπάρχουν και ATM για να κάνουμε εύκολα και γρήγορα ανάληψη χρημάτων.

Η εμπειρία του ταξιδιού μπορεί να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη και ξέγνοιαστη. Χρησιμοποιώντας τη Seasmiles κάρτα μαζεύουμε πόντους και κερδίζουμε αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα κάνουν το ταξίδι μας αξέχαστο!

Περιηγηθείτε λοιπόν στο website της bluestarferries.com και σε λίγα «κλικ» είστε στον αγαπημένο σας προορισμό.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Blue Star Ferries, με 12 πλοία στο δυναμικό της που προσεγγίζουν αγαπημένους προορισμούς όπως τα νησιά των κοσμοπολίτικων Κυκλάδων, τα υπέροχα Δωδεκάνησα, το άγριας ομορφιάς Βόρειο Αιγαίο και τη μοναδικής αξίας στην καρδιά των ταξιδιωτών Κρήτη, είναι μέλος της Attica Group, Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρείες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.