Από τις 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018, το Hyatt Regency Thessaloniki ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή. Όπως σε κάθε brunch, μας αρέσει η αυθεντικότητα έτσι και σε αυτό θα είναι κοντά μας ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai. Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμες στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch το οποίο θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία. Πιάστε λοιπόν τα τσόπστικ και απολαύστε: τηγανητό ρύζι, νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

A la Carte Μενού
Ορεκτικά
- Κινέζικο γιαμ με σάλτσα βατόμουρου
- Φρυγανισμένο φιλέτο κυπρίνου με γλυκόξινη σάλτσα
- Κολοκυθάκια με όστρακα και λάδι κρεμμυδιού
- Μοσχαρίσιο κοκκινιστό κρέας με σόγια
- Φασόλια χιονιού, μανιτάρια, λάδι κρεμμυδιού
Κυρίως Πιάτο
- Γαρίδες με πικάντικη ζύμη ρυζιού
- Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μαύρου πιπεριού
- Τηγανητό ρύζι με θαλασσινά, αυγό και κρεμμυδάκι
Κινέζικα επιδόρπια
- Κέικ ρυζιού, με άνθη από Osmanthus
- Ρύζι ατμού, καρύδια και κόκκινη πάστα φασολιών
- Καρύδα με ζελέ κόκκινου φασολιού

- 0-6 ετών χωρίς χρέωση
- 6-12 ετών 50% έκπτωση
Ώρες: 13.30-17.00 Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295. Email: dine@hrthessaloniki@hyatt.com