Από τις 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018, το Hyatt Regency Thessaloniki ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή. Όπως σε κάθε brunch, μας αρέσει η αυθεντικότητα έτσι και σε αυτό θα είναι κοντά μας ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai. Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμες στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch το οποίο θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία. Πιάστε λοιπόν τα τσόπστικ και απολαύστε: τηγανητό ρύζι, νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

Hyatt Regency Thessaloniki
Ξενοδοχείο Andaz Xintiandi Shanghai

A la Carte Μενού

Ορεκτικά

  • Κινέζικο γιαμ με σάλτσα βατόμουρου
  • Φρυγανισμένο φιλέτο κυπρίνου με  γλυκόξινη σάλτσα
  • Κολοκυθάκια με όστρακα και  λάδι κρεμμυδιού
  • Μοσχαρίσιο κοκκινιστό κρέας με σόγια
  • Φασόλια χιονιού, μανιτάρια, λάδι κρεμμυδιού

Κυρίως Πιάτο

  • Γαρίδες με πικάντικη ζύμη ρυζιού
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μαύρου πιπεριού
  • Τηγανητό ρύζι με θαλασσινά, αυγό και κρεμμυδάκι

Κινέζικα επιδόρπια

  • Κέικ ρυζιού, με άνθη από Osmanthus
  • Ρύζι ατμού, καρύδια και κόκκινη πάστα φασολιών
  • Καρύδα με ζελέ κόκκινου φασολιού

Hyatt Regency Thessaloniki
Ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu
Η τιμή του είναι 42 ευρώ ανά άτομο Πολιτική παιδιών:

  • 0-6 ετών χωρίς χρέωση
  • 6-12 ετών 50% έκπτωση

Ώρες: 13.30-17.00 Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295. Email: dine@[email protected]