Οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού σε μια ιταλική κοινότητα θέλουν να αποδείξουν ότι η καθημερινότητα συνεχίζεται και χωρίς διαδίκτυο μετατρέποντάς το σε πραγματική ζωή.
Με μόνο 400, ως επί το πλείστον, ηλικιωμένους κατοίκους το Civitacampomarano στην κεντρική επαρχία της Ιταλίας είναι τόσο απομονωμένο ώστε πολύ λίγοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ για το… σερφάρισμα μέσω κινητών δεν υπάρχει καλό σήμα. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι ψηφιακές καινοτομίες, όπως το Twitter, το Facebook, το WhatsApp και το eBay έχουν τοποθετηθεί στον πραγματικό κόσμο και όχι σε απευθείας σύνδεση αποδεικνύοντας ότι υπήρχαν για πολλές γενιές με λίγο διαφορετικό τρόπο.
Ο καλλιτέχνης που έχει δημιουργήσει τις διάφορες ηλεκτρονικές γωνιές ζει στο Μιλάνο και έχει μετατρέψει για παράδειγμα ένα παγκάκι σε… καρέκλα Twitter! Μια από τις γυναίκες του χωριού «εξπέρ στην τοπική ιστορία» όπως τη χαρακτηρίζουν έχει ένα σύμβολο Wikipedia έξω από το σπίτι της ενώ σε ένα τοπικό μπαρ έχουν κολλήσει το σύμβολο του Youtube πίσω από τις καρέκλες όπου βλέπουν όλοι μαζί προγράμματα στην τηλεόραση. Πολλά μέρη του χωριού μάλιστα έχουν πινελιές του Facebook. Το κουτί του ταχυδρομείου έχει επανασχεδιαστεί με το σήμα του Gmail ενώ ένα κατάστημα με προϊόντα από «δεύτερο χέρι» έχει ονομαστεί eBay. Όσον αφορά το βανάκι του χωριού που κάνει μεταφορές και μετακομίσεις, έχει αποκτήσει όπως είναι λογικό το όνομα WeTransfer.
Υπάρχει επίσης και ένα μπαρ Google όπου μπορεί κανείς να ανταλλάξει πληροφορίες αντί να κάνει αναζήτηση στη μπάρα της γνωστής μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ξεχάσει βέβαια τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τα τοπικά πρακτορεία εφημερίδων να έχουν γίνει ένα RSS feed. Οι εικόνες από το ιταλικό χωριό έγιναν εξαιρετικά δημοφιλείς, με τον καλλιτέχνη να αποκαλύπτει ότι ο στόχος ήταν να πείσει τους ανθρώπους να μην ξεχνούν τις ρίζες των σύγχρονων τεχνολογιών στην καθημερινή μας ζωή.