Οι περισσότεροι έχουν ήδη επιστρέψει στη βάση τους, αφού έχει τελειώσει η καλοκαιρινή τους άδεια. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι για τους οποίους οι διακοπές τώρα ξεκινούν, καθώς επιλέγουν τον Σεπτέμβριο για ταξίδι.

Άλλωστε, όπως λένε, οι διακοπές τον Σεπτέμβριο είναι μαγεία. Και αν θέλετε να τη ζήσετε, ειδικά σε κάποιο ελληνικό νησί, τότε η Αμοργός πρέπει να είναι στα σχέδιά σας. Το νησί με την άγρια ομορφιά που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, θα σας χαρίσει ήρεμες διακοπές με προσωπικότητα.

Αμοργός

Το νησί του απέραντου γαλάζιου, όταν φεύγει το καλοκαίρι, φοράει τα φθινοπωρινά του χρώματα και παίρνει μία σχεδόν μελαγχολική ομορφιά, που έρχεται και δένει αρμονικά με το τοπίο.

Αμοργός

Το φθινόπωρο είναι μια ήσυχη περίοδος, όπου οι κάτοικοι της Αμοργού ασχολούνται με τις αγροτικές εργασίες και την παραγωγή κρασιού και ρακή.

Θολάρια Αμοργός

Η Αμοργός προσφέρει μοναδικές στιγμές γαλήνης και χαλάρωσης και οι βόλτες σε όλες τις γωνιές της, σε μία εποχή μακριά από την πολυκοσμία, προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ανακαλύψει καλύτερα αυτόν τον τόσο μαγευτικό τόπο.

Αμοργός

Ο καιρός είναι ιδανικός για βόλτες και το υπέροχο σκηνικό είναι ιδανικό για φωτογραφίες. Η πανέμορφη Χώρα της, η Παναγία η Χοζοβιώτισσα και η Αγία Άννα, είναι κάποια από τα μέρη που σας περιμένουν για να ζήσετε και τη φθινοπωρινή μαγεία της Αμοργού.