Θέλεις να συμβάλλεις στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος; Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις το παλιό και κοστοβόρο κλιματιστικό, ψυγείο ή καταψύκτη σου με ένα νέο πιο φιλικό προς το περιβάλλον, ενεργειακά πιο αποδοτικό και φυσικά πιο οικονομικό για την τσέπη σου, όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα.

Με το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχεις την ευκαιρία να λάβεις επιδότηση που κυμαίνεται από το 30% έως το 50% του κόστους της νέας συσκευής, ανάλογα με το εισόδημα του νοικοκυριού. και συγκεκριμένα που κυμαίνεται από 135 έως 710 ευρώ, εφόσον είσαι δικαιούχος.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να επιχορηγήσει νοικοκυριά για την αντικατάσταση των παλαιών τους ηλεκτρικών συσκευών με νέες, οι επιβαρύνουν το περιβάλλον και εξοικονομούν ενέργεια. Οι συσκευές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι: ψυγεία, καταψύκτες, κλιματιστικά, ενώ μπορείς να αντικαταστήσεις έως και δύο κλιματιστικά, ένα ψυγείο ή ένα καταψύκτη.

Εφόσον η αίτησή σου έχει εγκριθεί, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το κοντινότερο κατάστημα Πλαίσιο. Διότι, μόνο στο Πλαίσιο θα βρεις μία τεράστια ποικιλία συσκευών νέας γενιάς από τα κορυφαία brands της αγοράς, τις οποίες μπορείς να κάνεις δικές σου ακόμα πιο εύκολα, χάρη στο πρόγραμμα δόσεων Μήνα-Μήνα όπου εξοφλείς τις αγορές σου από 10€ τo μήνα, χωρίς πιστωτική κάρτα, αλλά και με δώρο τους τόκους για όλο τον Αύγουστο.

Παράλληλα, όλες οι απορίες σου μπορούν να λυθούν είτε με ένα τηλέφωνο στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης (210 2895000), είτε από έναν εκπρόσωπο στα καταστήματα που θα σε συμβουλεύσει σχετικά με όλους τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας ώστε οι λογαριασμοί ρεύματος σου να είναι πιο… διαχειρίσιμοι.

Κάνοντας την αγορά της νέας σου συσκευής από το Πλαίσιο είσαι σίγουρος ότι το προϊόν που θα επιλέξεις θα βρεθεί πολύ γρήγορα στην πόρτα σου. Υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για ό,τι επιλέξεις, αλλά και μία νέα υπηρεσία που σου επιτρέπει να γνωρίζεις την ακριβή ώρα που θα παραλάβεις την παραγγελία σου και ταυτόχρονα να παρακολουθείς την πορεία της.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε την ποιότητα εξυπηρέτησης Πλαίσιο: Η  εταιρεία θα βρίσκεται δίπλα σου πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά της συσκευής σου, με έναν σύμβουλο για να σε κατευθύνει στη σωστή επιλογή αλλά και τεχνική υποστήριξη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κάνε και εσύ τώρα την αλλαγή και βοήθησε να πορευτούμε σ’ ένα πιο πράσινο μέλλον, διότι η ενέργεια είναι πολύτιμη και η ανάγκη για αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών πιο επείγουσα από ποτέ!

Περισσότερες πληροφορίες στο plaisio.gr