Η Wind αναγνωρίζοντας την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση Smartphones παγκοσμίως αλλά και στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει την αποκλειστική διάθεση του Smartphone ZTE Blade, με λογισμικό Android.

Το ZTE Blade θέτει νέα δεδομένα στην αγορά των Smartphones, καθώς προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες χωρίς συμβιβασμούς, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής TFT 3,5’ υψηλής ανάλυσης κι ευκρίνειας, κάμερα 3,2 Megapixels με βίντεο, καθώς και GPS/Α-GPS καθώς και WiFi. Ακόμη υποστηρίζει browsing στο Internet με υψηλές ταχύτητες έως 7.2Mbps, ενώ διαθέτει προεγκατεστημένη μνήμη 2GB για την αποθήκευση των αρχείων των χρηστών.

Χάρη στο λογισμικό Android 2.1, το ZTE Blade υποστηρίζει τη χρήση πολλαπλών εφαρμογών ταυτοχρόνως, ενώ μέσω του Android market ο χρήστης έχει πρόσβαση σε πάνω από 100.000 εντυπωσιακές εφαρμογές αλλά και στη σουίτα εφαρμογών της Google (Google maps, G-mail, G-Talk, κλπ.) καθώς και στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Flickr, κα.