Η Koei προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του Dynasty Warriors 7, αν και οι περισσότεροι είχαν υποψιαστεί πως η σειρά θα αποκτήσει ένα νέο μέλος, εξαιτίας του teaser trailer που είχε προβληθεί στο Tokyo Game Show. Η εταιρία υπόσχεται αρκετές προσθήκες, με τους Sima Shi, Sima Zhao και Bao Sanniang να προστίθενται στην ήδη μεγάλη λίστα διαθέσιμων χαρακτήρων. Για ακόμα μια φορά το κυρίως campaign mode θα σηκώσει όλο το βάρος, με την ομάδα ανάπτυξης να δηλώνει πως ο τεχνικός τομέας θα είναι κάτι το μοναδικό.

Το Dynasty Warriors 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 τον Μάρτιο του 2011, η ημερομηνία αφορά την αγορά της Ιαπωνίας, ενώ θα υποστηρίζει και την τεχνολογία 3D. Η Koei προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του Dynasty Warriors 7, αν και οι περισσότεροι είχαν υποψιαστεί πως η σειρά θα αποκτήσει ένα νέο μέλος, εξαιτίας του teaser trailer που είχε προβληθεί στο Tokyo Game Show. Η εταιρία υπόσχεται αρκετές προσθήκες, με τους Sima Shi, Sima Zhao και Bao Sanniang να προστίθενται στην ήδη μεγάλη λίστα διαθέσιμων χαρακτήρων. Για ακόμα μια φορά το κυρίως campaign mode θα σηκώσει όλο το βάρος, με την ομάδα ανάπτυξης να δηλώνει πως ο τεχνικός τομέας θα είναι κάτι το μοναδικό.

Το Dynasty Warriors 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 τον Μάρτιο του 2011 –η ημερομηνία αφορά την αγορά της Ιαπωνίας- ενώ θα υποστηρίζει και την τεχνολογία 3D.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

πηγή: gameover