Και εκεί που πίστευες ότι δεν μπορεί να γίνει πιο ελαφρύ και λεπτό το iPad στη διάσταση των 9,7 ιντσών παρουσιάζει η Apple το iPad Air, πέμπτη γενιά πλέον στην κατηγορία αυτή. Θα πρέπει να το κρατήσεις στα χέρια σου για να το πιστέψεις!

Νέα σχεδίαση

Με πάχος μόλις 7,5 χιλιοστά -20% λιγότερο από το προηγούμενο μοντέλο- και βάρος λιγότερο από 500 γραμμάρια (469 για την ακρίβεια)- 28% ελαφρύτερο. Κι όμως στο μέγεθος αυτό κρύβεται εντυπωσιακή ισχύς. Με μικρότερο όγκο και βάρος και όμως μπορεί να κάνει κανείς περισσότερα!

Επεξεργαστής Α7

Η Apple σχεδίασε τον A7 επεξεργαστή του, αρχιτεκτονικής 64bit, εξασφαλίζοντας πολύ καλύτερες επιδόσεις σε γραφικά και ταχύτητα. Επεξεργαστείτε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς καθυστερήσεις. Δείτε τα παιχνίδια του iPad σε εντελώς άλλο επίπεδο. Η διαφορά σε όλα τα επίπεδα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Επιπλέον δεν αλλάζει κάτι στην αυτονομία του. Η μπαταρία συνεχίζει και έχει την ίδια εκπληκτική διάρκεια, έως και 10 ώρες.

Προηγμένη διασύνδεση

Έχοντας πλέον δύο κεραίες Wi-Fi dual band (2,4GHz & 5GHz) αλλά και την τεχνολογία MIMO (Multiple-Input Multiple-output) το iPad Air μπορεί να επιτύχει διπλάσια ταχύτητα πρόσβασης. Η ταχύτητα λήψης είναι διπλάσια, έως και 300Mbps. Το Cellular μοντέλο σας συνδέει στο ίντερνετ και όταν είστε και εκτός ασύρματου δικτύου Wi-Fi. Με υποστήριξη LTE για να μπορεί κανείς να συνδεθεί με περισσότερα δίκτυα δεδομένων εταιρειών κινητής.

Μοναδικές εφαρμογές και για «χαρά και εργασία»

Πλέον μαζί με το iOS7 έρχονται προεγκατεστημένες οι εφαρμογές γραφείου της Apple. Κειμενογράφος, πρόγραμμα επεξεργασίας λογιστικών φύλλων και παρουσιάσεις αντίστοιχα στα γνωστά πλέον Pages, Number και Keynote.

Πλέον έχει κανείς πρόσβαση σε όλο το γραφείο του. Και όχι μόνο… Δωρεάν επίσης είναι και το iPhoto, GarageBand και iMovie είτε θέλει κανείς να οργανώσει ή να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες του, είτε θέλει να συνθέσει για τη Eurovision είτε να μεταμορφώσει τα βίντεο του σε επίπεδο Φεστιβάλ Καννών.

iOS 7

Στο iPad Air τελικά αναδεικνύονται και οι επιδόσεις του τελευταίου λειτουργικού. Μέσω του πανίσχυρου 64bit Α7 επεξεργαστή όλα τα νέα γνωρίσματα μετατρέπουν την εμπειρία του iPad Air κάνοντάς την ακόμα πιο ελκυστική, ακόμα πιο απλή.

Εκεί που τελικά θεωρείς ότι το iPad είχε φτάσει στην κορυφή σχεδιασμού και επίδοσης, εμφανίζεται το iPad Air. Εντυπωσιακά λεπτό, ελαφρύ αλλά και με πανίσχυρο επεξεργαστή που φθάνει σε επιδόσεις που μας αφήνουν άφωνους!

Για περισσότερα, έλα στην iSystem στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα ή Μεσογείων 269 καθώς θα έχεις την ευκαιρία της εμπειρίας της νέας αυτής συσκευής.

210 6633990, www.i-system.gr