Απομένουν ελάχιστες ώρες μέχρι το πολυαναμενόμενο Apple event στο οποίο θα αποκαλυφθεί το iPhone 5S και το iPhone 5C. Παρόλα αυτά, οι φήμες που διαρκούν εδώ και πολλούς μήνες δεν λένε να ξεθυμάνουν.

Λίγο πριν λάμψει η αλήθεια λοιπόν, εμφανίστηκε μια φωτογραφία του οδηγού του iPhone 5S. Αν πιστέψουμε ότι είναι αληθινή, διαπιστώνουμε ότι πράγματι η συσκευή διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος έχει την ονομασία «Touch ID sensor». Βλέπουμε επίσης τα εικονίδια του λειτουργικού iOS 7.

Σαν να μην έφτανε αυτό, από Κίνα μεριά ήρθε κι ένα βίντεο μόλις 15 δευτερολέπτων, στο οποίο βλέπουμε ένα χέρι να περιεργάζεται ένα πλαστικό iPhone, το οποίο λειτουργεί σε περιβάλλον iOS7. Είναι αυτό το iPhone 5C;

Μια τελευταία και ελαφρώς ανησυχητική φήμη σχετίζεται με το γεγονός ότι η Apple διοργανώνει ξεχωριστό event στην Κίνα μεθαύριο, 11 Σεπτεμβρίου.

Κάποιοι λένε ότι στο σημερινό event δεν θα ανακοινώσει το «φτηνό» iPhone 5C για την Αμερική και την Ευρώπη και ότι το προορίζει μόνο για την Κίνα και την ασιατική αγορά (εξ ου και το event στην Κίνα).

Πηγή: thegang.gr