Έχουμε ήδη δει μια σειρά από εξαρτήματα για το iPhone 5S τις τελευταίες εβδομάδες και είμαστε σίγουροι πως δεν θα είναι οι τελευταίες διαρροές για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι παρακάτω υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα μας δείχνουν πως η Apple έχει κάνει αλλαγές στην Retina οθόνη του iPhone 5S σε σύγκριση με την οθόνη του προκάτοχου του, αλλαγές που ίσως σημαίνουν νέα χαρακτηριστικά που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις φωτογραφίες και οι δύο οθόνες Retina είναι 4-ιντσών και μοιάζουν πανομοιότυπες. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως παρατηρούμε πως η Apple έχει κάνει κάποιες αλλαγές στις συνδέσεις γύρω από το home button. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές αλλά η νέα συνδεσμολογία μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως η Apple θα αλλάξει το logic board στο iPhone 5S.

Αν τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 5S ήταν απλά μια νέα κάμερα, ένας καινούργιος επεξεργαστής και μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών στο software η Apple δεν θα χρειαζόταν να κάνει καμία αλλαγή στην logic board.

Μέχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση του δεν θα γνωρίζουμε ακριβώς τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Apple αλλά ίσως ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων να γίνει γεγονός. Επίσης ένας ανασχεδιασμός της logic board μπορεί να σηματοδοτεί και μια μεγαλύτερη μπαταρία που όπως όλα δείχνουν το iPhone 5S θα την χρειαστεί.

Πηγή: appleworldhellas.com