Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της στην Ε3, η Nintendo παρουσίασε δύο νέους τίτλους Mario, αποκλειστικά για το νέο φορητό της σύστημα, το Nintendo 3DS.

Ο πρώτος είναι το Super Mario 3D, το οποίο είχε πρωτοαναφερθεί στην GDC 2011 και πρόκειται για ένα κλασικό platformer της σειρά Mario με 2D και 3D gameplay και γραφικά που θυμίζουν αρκετά τα Super Mario Galaxy του Wii.
Το παιχνίδι θα αξιοποιεί το 3D εφέ της κονσόλας και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011 -σύμφωνα με τον Reggie Fils-Aime, πρόεδρο της Nintendo Αμερική.

Ο επόμενος τίτλος δεν είναι άλλος από το Mario Kart 3D, το οποίο αποτελεί την έκδοση του δημοφιλούς kart racer της Nintendo για το 3DS. Το Mario Kart θα φέρει νέες προσθήκες στη σειρά, καθώς τα kart θα μετατρέπονται σε ανεμόπτερα για να πετούν στον αέρα, θα κινούνται στο νερό με προπέλες και οι παίκτες θα μπορούν να τους προσθέσουν εξαρτήματα για να τα προσαρμόσουν στα διάφορα τεραίν. Επίσης, θα φέρει online multiplayer mode, επιτρέποντας στους παίκτες να αναμετρηθούν σε αγώνες μέσα από το internet. Το Mario Kart 3DS έρχεται τα Χριστούγεννα του 2011.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gameover