Η Εθνική ομάδα πόλο έμεινε εκτός διεκδίκησης μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μετά τη δραματική ήττα από τη Σερβία με γκολ στα 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και ο Θοδωρής Βλάχος προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη.

Είναι η πιο σταθερή, η πιο δυνατή Εθνική ομάδα της χώρας μας και δικαιολογημένα υπήρχαν ελπίδες για επανάληψη της επιτυχίας του Τόκιο, όπου είχε κατακτήσει μετάλλιο. Ο προημιτελικός με τη Σερβία, όμως, είχε απρόβλεπτο φινάλε, με συνέπεια τον δραματικό αποκλεισμό από την 4άδα.

«Δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορούσες να ξεφύγεις στο σκορ. Πήραν προβάδισμα σε ένα κρίσιμο
σημείο με ένα γκολ που ίσως δεν έπρεπε να μετρήσει. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά φάγαμε γκολ στα 6 δευτερόλεπτα που αδικεί την προσπάθειά μας. Θα ήθελα πολύ να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε καθαρά με 2-3 γκολ. Αλλά είναι πεινασμένοι, περιμέναμε ότι θα παίξουν σαν σκυλιά, δεν μας πίεσαν πάρα πολύ», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε.

«Το να χάνεις με ένα γκολ από τη σέντρα τα τελευταία 2 δευτερόλεπτα άδικο δεν είναι, ό,τι αξίζεις παίρνεις, αλλά είναι κρίμα. Και ο τρόπος που χάσαμε και το ότι δεν μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Κρίμα».