Ο Νίκος Γκάλης πραγματοποίησε μία ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε την απόσυρση της ιστορικής του φανέλας, με το νούμερο «4» στην πλάτη. Ωστόσο, ο Έλληνας θρύλος του μπάσκετ είναι ευγνώμων τόσο για την στιγμή που συνέβη σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, όσο και για το φετινό επίτευγμα της Εθνικής Ελλάδας.

Η «Επίσημη Αγαπημένη» περίμενε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ανάμεσα στην Σερβία και στο Νότιο Σουδάν. Οι Σέρβοι μας έκαναν το… χατίρι και επικράτησαν των Αφρικανών, με τελικό αποτέλεσμα 96-85, καλύπτοντας την απαραίτητη διαφορά των +3 πόντων.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία, εκεί όπου θα τα παίξει… όλα για την ελπίδα πρόκρισης στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Μάλιστα, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της, η ΕΟΚ αποφάσισε η αποστολή να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο ώστε να έχει τις κατάλληλες ανέσεις για το μεγάλο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη

«Τέτοια μέρα πέρυσι έζησα τη συγκίνηση της απόσυρσης της φανέλας μου με το Νο4 με την οποία αγωνίστηκα ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας.

Σήμερα η Επίσημη Αγαπημένη γιορτάζει την πρόκριση στους 8 των των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι! Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα!».