Την πίστη του πως η Εθνική ομάδα θα καταφέρει για μία φορά να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες φιλάθλους εξέφρασε o πρώην υφυπουργούς δικαιοσύνης και ένθερμος ποδοσφαιρόφιλος, Κώστας Καραγκούνης.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Μπάμπη Χριστόγλου, για:

-Tον αποψινό αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Κολομβία:

«Από τις αντιπάλους μας στον όμιλο, η Εθνική μας είναι η πιο «ομάδα» και έχει τη μεγαλύτερη συνοχή. Ο κ. Σάντος έχει καταφέρει να κάνει ένα σύνολο με ομοιογένεια και καλή λειτουργία. Θεωρώ πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες, όχι μόνο να νικήσουμε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

-Tο από πού προκύπτει η αισιοδοξία του:

«Το στηρίζω στο ότι τις περισσότερες φορές στο ποδόσφαιρο νικούν οι ομάδες και όχι το ατομικό ταλέντο. Είδαμε χθες πως η Ολλανδία που υπολείπεται σε ποιότητα και προσωπικότητες της Ισπανίας, κατάφερε παίζοντας με ομαδικό πνεύμα να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη. Ήταν πιο «φρέσκια» και αυτό την έκανε να ξεχωρίσει. Έτσι λοιπόν και η Ελλάδα, πιστεύω πως μπορεί να προχωρήσει στους «16», παρότι θεωρητικά υστερεί σε πρωτοκλασάτους παίκτες, έναντι των άλλων ομάδων του ομίλου».

-Tο αν αρωγός για την επιτυχία, θα είναι το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα:

«Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα πολλές φορές. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το «όπλο» μας. Είδαμε και στα προκριματικά και στα φιλικά ότι η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή. Έχει διατηρήσει την λογική του Ότο Ρεχάγκελ και έχει προσθέσει και νέα στοιχεία στο παιχνίδι της που την βοηθούν».

-Tο ποιος πιστεύει πως θα σκοράρει απόψε για την «γαλανόλευκη»:

«Πιστεύω πως απόψε δεν θα σκοράρει κάποιος από τους επιθετικούς μας. Θα πω τον Μανωλά…».

Πηγή: sport-fm.gr