Ζήτημα αλλαγής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ο ΠΑΟΚ στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στα γραφεία της ΕΠΟ για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως από τη στιγμή που ο αγώνας οδεύει στο να πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθεί στην έδρα που χρησιμοποιεί η μια ομάδα, εν προκειμένω η Ένωση. Η επιθυμία αυτή από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι γνωστή εδώ και κάποια 24ωρα και πλέον εκφράστηκε και επίσημα.

Πάντως, η προκήρυξη του θεσμού αναφέρει ρητά πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ το στάδιο του Αμαρουσίου είναι το μοναδικό στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR, κάτι που θα λειτουργήσει πιλοτικά στο επικείμενο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League.

«Αν είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τότε δεν θέλουμε το ΟΑΚΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ένας από τους τέσσερις εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Παρόντες στη σύσκεψη από πλευράς ΕΠΟ είναι οι Αλέξης Δέδες, Μάνος Γαβριηλίδης και Σταύρος Ψαρόπουλος, καθώς και ο υπερσύμβουλος των FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ. Την ΑΕΚ εκπροσωπεί η Αγγελική Αρκάδη, επειδή ο Μηνάς Λυσσάνδρου δεν μπορεί καθότι είναι ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, ενώ τον ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας. Φυσικά, υπάρχει παρουσία εκπροσώπων της εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ.