Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την τρίτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε και η διοίκηση συνεχίζει τη δουλειά με στόχο νέες αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις όσων δεν υπολογίζονται, με έναν εκ των παικτών που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία να… φωνάζει με τη συμπεριφορά του ότι θέλει να φύγει.

Τα λάθη που έγιναν το περσινό καλοκαίρι, όταν αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν ταίριαζαν στην ομάδα, προσπαθούν να τα διορθώσουν φέτος οι Ερυθρόλευκοι και φυσικά δεν πρόκειται για κάτι εύκολο. Είναι πάντα πιο δύσκολο να απαλλαγείς από παίκτες που δεν υπολογίζεις, σε σχέση με το να αποκτήσεις αυτούς που θες. Στο λιμάνι, επομένως, έχουν δουλειά να κάνουν και δηλώνουν αποφασισμένοι να τα κάνουν όλα σωστά αυτή τη φορά.

Το ποιοι είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζονται, άλλωστε, είναι γνωστό. Και ένας εξ αυτών, κάνει ό,τι μπορεί για να το υπενθυμίζει συνεχώς. Ο λόγος για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν ένα χρόνο και στη συνέχεια, αφού έπαιξε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης. Εκεί, στο Βέλγιο, ο 28χρονος Δανός χαφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός μέσος ή εξτρέμ, ήταν ήρεμος, χαρούμενος. Ο δανεισμός, όμως, ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στον Ολυμπιακό, γεγονός που δεν του άρεσε.

Ο Ζινκερνάγκελ πανηγυρίζει στο Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός

Αυτό, μάλιστα, ο Ζινκερνάγκελ, όπως προαναφέρθηκε, φρόντισε να το… φωνάζει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η εφημερίδα ΦΩΣ, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία. Σε αντίθεση με άλλους παίκτες που επίσης δεν υπολογίζονται και είναι προς αποχώρηση, ο Δανός ήταν προκλητικά αδιάφορος. Έδειχνε σαν να έχει αλλού το μυαλό του στο συνεχώς και τελικά κατάφερε να κάνει έξαλλο τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του με τα λάθη του σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις στην Αυστρία.

Μια συμπεριφορά που δεν πέρασε, φυσικά, απαρατήρητη από κανέναν και για την οποία έχουν ενημερωθεί στη διοίκηση, προκειμένου να κάνουν αυτό που πρέπει με τον Ζινκερνάγκελ.