Ο Ντμίτρι Παγέτ είπε «αντίο» στη Μαρσέιγ την Παρασκευή (21/7) με δάκρυα στα μάτια κλείνοντας ένα κεφάλαιο έξι ετών και λίγες ώρες μετά τα γαλλικά ΜΜΕ τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα.

Στα 36 του χρόνια πλέον, ο Παγέτ είναι ένας χαφ που μπορεί να παίξει και σαν εξτρέμ ή και επιθετικός μέσος. Η αξία του, επομένως, δεν αμφισβητείται και την έδειξε και στη Μαρσέιγ, με τη φανέλα της οποίας έκανε 326 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 78 γκολ και 95 ασίστ.

Το πλήρωμα του χρόνου, όμως, για να αποχωρήσει από τη Μασσαλία έφτασε και ο Παγέτ το έκανε με δάκρυα στα μάτια, για να ακολουθήσουν λίγες ώρες μετά τα σενάρια για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα οι Ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και τις προσεχείς ημέρες θα φανεί αν αυτό το ενδιαφέρον θα μετατραπεί ή όχι και σε επίσημη πρόταση.

Το γεγονός ότι ο Γάλλος χαφ έμεινε ελεύθερος, πάντως, δεν σημαίνει ότι η απόκτησή του θα είναι εύκολη υπόθεση, με δεδομένο ότι θα υπάρξουν ενδιαφέρον και προτάσεις από αρκετές ομάδες.