Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει του χρόνου, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο αλλά να τον πουλήσει άμεσα και η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τις αποφάσεις τους, έχοντας ήδη deal 250 εκατ. ευρώ με τον διεθνή Γάλλο επιθετικό σύμφωνα με έγκυρο ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο.

Τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστά: Ο Μπαπέ δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και επιθυμεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος το 2024. Η Παρί, από την άλλη πλευρά, θέλει να τον πουλήσει τώρα, αφού δεν ανανεώνει το συμβόλαιο, ακριβώς για να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Ανάμεσα στους δύο, λοιπόν, υπάρχει και ο… τρίτος που είναι η Ρεάλ. Όλοι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θεωρούν δεδομένο ότι ο Γάλλος επιθετικός θα υπογράψει στους Μαδριλένους και απλά περιμένουν να δουν πότε θα γίνει αυτό. Φέτος ή του χρόνου;

Όποτε κι αν συμβεί πάντως, όπως μετέδωσε το έγκυρο Cadena SER, ο Μπαπέ θα έχει εξασφαλισμένα 250 εκατ. ευρώ από τη Βασίλισσα, αφού έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο πέντε χρόνων με ετήσιες απολαβές στα 50 εκατ. ευρώ, πέρα φυσικά από τα μπόνους που θα προβλέπει η συμφωνία.

Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης που θα υπάρχει στο συμβόλαιο του Μπαπέ με τη Ρεάλ, θα είναι στο… ένα δισ. ευρώ.