Σε διάψευση δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο ισχυρίστηκε ότι έπαιξε με κορονοϊό στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, προχώρησε ο Αϊτόρ, αφήνοντας υπονοούμενα για το ματς των «πράσινων» με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

«1. Ποτέ δεν είπα αυτές τις λέξεις, γιατί κανείς δεν έπαιξε με κορονοϊό.

2. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλύτερες εφαρμογές μετάφρασης.

3. Καλύτερα να μην μιλήσω για το τι συνέβη στην Λεωφόρο στις 30/04/2023 στην Λεωφόρο και σε τί οδήγησε», έγραψε στα social media, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του.

Τι συνέβη

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ουδέποτε ο Αϊτόρ έχει δηλώσει οτι στο πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας αγωνίστηκαν παίκτες με κορονοϊό.

Οι δηλώσεις του είχαν να κάνουν με το προηγούμενο διάστημα, όταν μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι στην Τσεχία, οι Χουάνκαρ, Παλάσιος και ο ίδιος, έμειναν εκτός του φιλικού με την Φόλενταμ λόγω ίωσης όπως ανέφερε επίσημα η ΠΑΕ.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής, την ξεπέρασαν και έτσι ταξίδεψαν κανονικά, χωρίς ωστόσο ο Χουάνκαρ να είναι σε θέση να παίξει, δίνοντας την θέση του στον Γκάνεα. Εκτός εκείνου του αγώνα είχε μείνει πάλι λόγω ίωσης ο Σένκεφελντ.