Μπορεί το βλέμμα να είναι στραμμένο σε μέσο και επιθετικό, όμως στον Ολυμπιακό κοιτάζουν παίκτες και για την επόμενη σεζόν. Ο γκολκίπερ της Βαλενσιέν, Νικολά Πενετό έχει εντυπωσιάσει και οι Γάλλοι τον στέλνουν… Πειραιά!

Στη λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν βρίσκονται μόνο επιθετικοί και μέσοι, στον Ολυμπιακό αναζητούν και παίκτες για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Η αποχώρηση του Νικοπολίδη, κάνει την ανάγκη ενός ικανότατου πορτιέρο επιτακτική ανάγκη και για το λόγο αυτό «τσεκάρουν» αρκετές περιπτώσεις. Ο Κοβάσεβιτς έχει παρακολουθήσει τον γκολκίπερ της Βαλενσιέν, Νικολά Πενετό, έχει μείνει ικανοποιημένος, ενώ και οι συστάσεις που συνοδεύουν τον 29χρονο είναι εξαιρετικές. Μάλιστα, το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το ταξίδι του Σέρβου και το ενδιαφέρον για τον έμπειρο γκολκίπερ.

Ο τερματοφύλακας της Βαλενσιέν αποχωρεί το καλοκαίρι, η Ρεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα «10sport» ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που τον έχει στην κορυφή της λίστας και αναμένεται να κινηθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως… γλυκοκοιτάζουν ακόμα έναν Γάλλο πορτιέρο, τον Νικολά Ντουσέ της Ρεν. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, ο 30χρονος θα αποχωρήσει και κοιτάζει προς… Ελλάδα!

Πηγή: gazzetta.gr