Ο διάσημος σωσίας του Νεϊμάρ, Έιγκον Όλιβερ, «χτύπησε» εκ νέου στο Κατάρ και προκάλεσε νέα αναστάτωση στο περιθώριο του Μουντιάλ 2022. Πριν από μερικές ημέρες είχε μπερδέψει τους οπαδούς που βρέθηκαν στο ματς της Βραζιλίας με την Ελβετία (1-0).

Ο Έιγκον Όλιβερ, λοιπόν, επισκέφθηκε κατάστημα αθλητικής εταιρίας που είναι σπόνσορας του Νεϊμάρ και στο εμπορικό κέντρο όπου βρέθηκε οι παρευρισκόμενοι πίστεψαν πως πρόκειται όντως για τον ηγέτη της «σελεσάο» και σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πόρτα του καταστήματος με τα κινητά ανά χείρας.

Προκλήθηκε ένας μίνι-πανικός με τις δυνάμεις ασφαλείας του εμπορικού κέντρου να κλείνουν το κατάστημα για λίγη ώρα και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει μέσα σε αυτό, υπό το φόβο πως θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα από την παρουσία τόσων ανθρώπων στο κατάστημα ταυτόχρονα. Οι φανς, όμως, ήθελαν απεγνωσμένα να φωτογραφηθούν με τον υποτιθέμενο Νεϊμάρ που δεν σταμάτησαν να πιέζουν για να ανοίξει το κατάστημα.

Το κατάστημα άνοιξε και πάλι αφού ο σωσίας του Νεϊμάρ έκανε μια αγορά και στη συνέχεια αποχώρησε από το μαγαζί. Μοιράστηκε την… περιπέτειά του με βίντεο που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram.

Όσο για τον… πραγματικό Νεϊμάρ, αυτός συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο που υπέστη στη νίκη της Βραζιλίας με 2-0 επί της Σερβίας στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 30χρονος επιθετικός έχασε το ματς με την Ελβετία (νίκη με 1-0) και όπως υποστήριξε το τεχνικό τιμ της «σελεσάο» θα απουσιάσει και από την αυριανή (2/12) αναμέτρηση κόντρα στο Καμερούν.