Οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν 19 ολόκληρα χρόνια για να ανεγερθεί το νέο γήπεδο, η OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα… δυσκολεύονται να κάνουν υπομονή ακόμη μία μέρα για τα εγκαίνια, αφού έχουν μαζευτεί μαζικά τόσο στην περιοχή όσο και έξω από το γήπεδο και μετράνε ένα προς ένα τα… λεπτά για να έρθει το βράδυ (20:00) της Παρασκευής (30/9) και να αρχίσει η μεγάλ γιορτή.

Στην Ένωση κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για να είναι όλα τέλεια στα εγκαίνια, τα οποία περιμένουν με ανυπομονησία όλοι. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η ομάδα, οι οπαδοί, όλοι στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Και το γεγονός ότι το περιμένουν με ανυπομονησία αποδεικνύεται και από τον χαμό που επικρατεί τόσο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όσο και στον χώρο έξω από το γήπεδο.

Οπαδοί της ΑΕΚ έχουν «πλημμυρίσει» την πόλη και έχουν ήδη δημιουργήσει γηπεδική ατμόσφαιρα με τα συνθήματά τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που πάνε και έξω από το γήπεδο… λες και θα ανοίξουν τώρα οι πόρτες και θα τους επιτρέψουν να μπουν.

Όταν, όμως, περιμένεις σχεδόν δύο δεκαετίες για να δεις ξανά το γήπεδο εκεί που πρέπει, μάλλον είναι λογικό να μην κρατιέσαι όταν έχουν απομείνει… λιγότερες από 24 ώρες για τα εγκαίνια!