Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου και παράλληλα επισημοποιήθηκε η παραχώρηση του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα και αναμένεται στην Ελλάδα τις προσεχείς ώρες ο Πέπε Μπιέλ για να υπογράψει, αλλά υπάρχουν ακόμη ανοιχτά μέτωπα στα μεταγραφικά, με τον Κώστα Νικολακόπουλο στον ΣΠΟΡ FM να καταγράφει τα δεδομένα για το καθένα εξ αυτών.

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά αλλά υπάρχουν πάντα παράθυρα για τις ομάδες, όπως για παράδειγμα αυτό που αφορά στην παράταση που δίνεται για την απόκτηση ελεύθερων παικτών. Όπως και να έχει, στον Πειραιά, όπως φαίνεται, δεν πρόλαβαν να τα κάνουν όλα εγκαίρως, οπότε τρέχουν για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν όλες τις απαιραίτητες κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ρέτσο για την άμυνα, έδωσε τον Καμαρά στη Ρόμα και παίρνει τον Μπιέλ για κάνει παιχνίδι, έχοντας από εκεί και πέρα άλλες μεταγραφικές αναζητήσεις. Έχει και άλλες μεταγραφικές εκκρεμότητες δηλαδή, με τον Νικολακόπουλο στον ΣΠΟΡ FM να αναφέρεται σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους, καταγράφοντας τα δεδομένα για το καθένα από αυτά.

Κάρλος Κορμπεράν

Τι γίνεται με εξτρέμ, αριστερό μπακ και κεντρικό χαφ

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον έμπειρο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, τα πράγματα έχουν ως εξής…Για τον εξτρέμ ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν Καβαλέιρο της Φούλαμ, αλλά τις τελευταίες ώρες εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και αρέσουν. Σε ό,τι αφορά τον αριστερό μπακ, η περίπτωση του Αμαβί ναυάγησε λόγω της προμήθειας που ζήτησαν οι μάνατζέρ του. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Λάτο (Βαλένθια) και Γκουλάμ (έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι).

Σχετικά με τον κεντρικό χαφ, ο Ολυμπιακός μιλούσε με την Τσέλσι για τον Γκίλμουρ αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη και από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους Γιώργο Μασούρα και Μανώλη Σιώπη, ο πρώτος αναμένεται να παραμείνει στον Ολυμπιακό και ο δεύτερος δεν πρόκειται να επιστρέψει, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες.