Το κλίμα στην ΑΕΚ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, όπως είναι λογικό, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, η ομάδα έχει ακόμη ανάγκες που θα πρέπει να καλύψει μεταγραφικά και τελικά στην Ένωση φέρονται να έχουν αλλάξει στόχο σε ό,τι αφορά τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα και ψάχνει να βρει η διοίκηση.

Μπορεί ο Αργεντίνος προπονητής να ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την ολοκλήρωση όλων των μεταγραφών, αλλά ήξερε ότι κάτι τέτοιο ήταν βασικά ουτοπία. Παρ’ όλα αυτά, μάλλον δεν περίμενε και ότι θα φτάναμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η Ένωση θα είχε ακόμη εκκρεμότητες. Όπως δεν πρέπει να περίμενε, επίσης, ότι θα άλλαζε και ο ίδιος άποψη σε ό,τι αφορά ένα μεταγραφικό θέμα και συγκεκριμένα αυτό του επιθετικού.

Ο Αλμέιδα θέλει παίκτη για την επίθεση, αλλά θέλει παίκτη για… βασικό πλέον. Η ΑΕΚ αναζητούσε και συνεχίζει να αναζητάει παίκτη για την επιθετική γραμμή αλλά ο στόχος βασικά ήταν η απόκτηση ενός φορ που θα έδινε βάθος στο ρόστερ. Ο Αργεντίνος τεχνικός, όμως, άλλαξε άποψη και ζήτησε την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει και βασικός. Και αυτό δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βρεθεί, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη μέρες διαθέσιμες, εφόσον μιλάμε για ελεύθερους παίκτες όμως.

Θρίαμβος της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η ισπανική… βόμβα και η διάψευση

Την ίδια ώρα, στην Ισπανία ασχολήθηκαν με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Και το έκανε, συγκεκριμένα, η καταλανική El Mundo Deportivo, συνδέοντας την Ένωση με έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα. Τον 31χρονο Δανό επιθετικό Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με το κλαμπ για να λύσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ένωση επικοινώνησε τόσο με τη Μπάρτσα όσο και με την πλευρά του παίκτη για να πάρει πληροφορίες.

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, όμως, διαψεύδουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπρέθγουεϊτ. Και κανείς δεν μπορεί να τους διαψεύσει, αν και στο θέμα του Μινγκέθα επίσης υπήρχαν διαψεύσεις και τελικά εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί αρκετά με την περίπτωσή του.