Οι φόβοι για θλάση στη γάμπα επαληθεύτηκαν και ο Μάικ Μπατίστ θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός παρκέ. Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ του Παναθηναϊκού χάνει σίγουρα τα επόμενα τέσσερα ματς του τριφυλλιού.

Ο Μπατίστ πήγε σήμερα στο νοσοκομείο «Υγεία» και έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στη γάμπα (περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης με την Ολίμπια αποχώρησε με πόνους από το παρκέ).

Ο 33χρονος πάουερ-φόργουορντ σίγουρα χάνει τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με Αρη (11/12) και ΑΕΚ (18/12), αλλά και αυτά της Ευρωλίγκα με Εφές Πίλσεν (15/12) και Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (22/12).

Ο Ιαν Βουγιούκας και ο Κώστας Τσαρτσαρής θα είναι οι διαθέσιμοι ψηλοί που θα αγωνιστούν κόντρα σε Αρη, Εφές και ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν ελπίδες ο Αλεξ Μάριτς να παίξει απέναντι στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Πάντως, στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι οι «δίδυμοι πύργοι» (Μπατίστ και Μάριτς) να είναι ετοιμοπόλεμοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 8 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ο Μάικ Μπατίστ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα το πρωί. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο αριστερό πόδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για απουσία περίπου δύο εβδομάδων από την ενεργό δράση.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Άρη
Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Ολίμπια Λουμπλιάνα, παραμένει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο (Σάββατο 11/12, 5μ.μ., ΕΤ1) την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εισιτήρια για τον αγώνα διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. και αύριο από τις 11π.μ. ως τις 2μ.μ. Από τις 2μ.μ. θα διατίθενται και στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια πωλούνται και στο PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

Πηγή: gazzetta.gr