Μέσω εξώδικου που απέστειλε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην ΠΑΕ γνωστοποιήθηκε ο τρόπος που μπορεί να πάρει πίσω τα 300.000 ευρώ. Κατά την έξοδο του από το διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας όταν ρωτήθηκε για το αίτημα του Παύλου Γιαννακόπουλου και την επιστροφή των 300.000 ευρώ, ξεκαθάρισε πως «Οι δικηγόροι έκριναν ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, οπότε οι μέτοχοι θα συζητήσουν μεταξύ τους για να αγοράσουν τις μετοχές του».

Όμως φαίνεται πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, αλλά και μέτοχος της ΠΑΕ έχει διαφορετική άποψη. Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έδωσε το παρών στο συμβούλιο (την ίδια ώρα ήταν στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ), αλλά απέστειλε εξώδικο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διαβάστηκε εντός της αιθούσης!

Σε αυτό ο Παύλος Γιαννακόπουλος γνωστοποιούσε, σε αντίθεση με όσα υποστήριξαν νομικοί της ΠΑΕ, ότι υπάρχει να του επιστραφεί το παραπάνω ποσό. Το γεγονός ότι υπάρχει ένα εξώδικο, που μάλιστα στάλθηκε από μέτοχο της ομάδας δεν σημαίνει ότι θα υπάρξουν και… δικαστήρια αφού το θέμα μπορεί να λυθεί και αλλιώς.

Όμως είναι ξεκάθαρο ότι το… ενιαίος και αδιαίρετος, φράση αν μη τι άλλο αγαπημένη του Παύλου Γιαννακόπουλου, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει στο 100% όσο αφορά τουλάχιστον την μετοχική σύνθεση και τις σχέσεις μεταξύ των ισχυρών ανδρών του Παναθηναϊκού.

Είναι προφανές ότι τα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο συμβούλιο (σ.σ «να βρούμε τρόπο να δώσουμε τα λεφτά στον Παύλο Γιαννακόπουλο») έχουν να κάνουν και με την νέα αυτή εξέλιξη. Αν μη τι άλλο με το εξώδικο αυτό ανοίγει άλλο ένα… κεφάλαιο στο «πολυμετοχικό βιβλίο».
πηγή: gazzetta