Στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπορεί να υπολογίζει ο Χάβος. Ο Πολωνός προπονήθηκε κανονικά και είναι σε θέση να παίξει εναντίον της πρώην του ομάδας, του Ηρακλή. Βασικός ο Αθανασιάδης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μάκη Χάβο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να δείνει ότι μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Λίνο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Σαβίνι και πλέον μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ελ Ζαρ, Μαλεζάς και Μουσλίμοβιτς αφού ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ οι Ίβιτς, Βιτόλο και Ζουέλα έκαναν θεραπεία. Η προπόνηση της Πέμπτης (9/12) θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. και θα γίνει στην Τούμπα.

Με Αθανασιάδη βασικό στην επίθεση!

Μετά το γκολ που έτυχε την Κυριακή στη Λάρισα και ελλείψει ικανού επιθετικού ήρθε η ώρα ο Στέφανος Αθανασιάδης να ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης με τον Ηρακλή το ερχόμενο Σάββατο (11/12) στην Τούμπα. Στη σημερινή πρόβα ενδεκάδας ο Μάκης Χάβος δεν άλλαξε διάταξη στο σχήμα, 4-2-3-1.

Στην άμυνα, το δίδυμο Κοντρέρας-Τσιρίλο θα παίξει στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα ο Χάβος σκέφτεται να ξεκινήσει Σνάουτσνερ δεξιά και Σαβίνι αριστερά, με την προϋπόθεση ότι και οι δύο δεν θα εμφανίσουν κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Στο κέντρο ο Μπαλάφας πήρε τη θέση του τραυματία Βιτόλο, δίπλα στον Γκαρσία, με τον Φωτάκη σε ρόλο επιτελικού. Στην επίθεση πλην του Αθανασιάδη, ο Χάβος έβαλε δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Βιεϊρίνια.

Πηγή: gazzetta.gr