Μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει τον Γιώργο Μασούρα τον περασμένο Ιανουάριο, η Τραμπζονσπόρ είναι διατεθειμένη να προσπαθήσει ξανά όμως, αφού λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου της για τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ήρθαν τώρα αυτές του προπονητή της, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον διεθνή Έλληνα άσο.

Την περασμένη Τετάρτη (25/5) ο Αχμέτ Αγκάογλου, πρόεδρος της πρωταθλήτριας Τουρκίας στην οποία αγωνίζονται και οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, ανέφερε σε δηλώσεις του πως οι Πειραιώτες κοστολογούν στα 8 εκατ. ευρώ τον Μασούρα, συμπληρώνοντας πως οι επαφές θα συνεχιστούν.

Τώρα ήταν η σειρά του Αμπντουλάχ Αβτσί, προπονητή της Τραμπζονσπόρ, να μιλήσει για τον παίκτη του Ολυμπιακού, λέγοντας πως «ζητήσαμε τον Μασούρα την περασμένη σεζόν και βρίσκεται ακόμη στη λίστα μου». Δηλώσεις, τόσο αυτές του προέδρου όσο και του προπονητή, οι οποίες δείχνουν πως οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, αν και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν 8 εκατ. ευρώ.