Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τη Βερόνα σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι σε ό,τι αφορά τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ήδη στο στόχαστρο, όπως δείχνει και το πανό που κρέμασε φιλοζωική οργάνωση έξω από το γήπεδο Μπεντεγκόντι.

Η Μίλαν θα αγκαλιάσει το πρωτάθλημα αν καταφέρει να φύγει με τη νίκη από τη Βερόνα, όπου το κλίμα είναι ήδη βαρύ για τον Σουηδό επιθετικό της. Ο λόγος; Το γεγονός ότι του αρέσει το κυνήγι. Μια ομάδα ακτιβιστών, επομένως, πήγε έξω από το γήπεδο Μπεντεγκόντι, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής, για να κρεμάσει ένα πανό κατά του Ιμπραΐμοβιτς.

«Ο Ίμπρα σκοτώνει ζώα. Ο αθλητισμός δεν σβήνει τη μυρωδιά», έγραψαν σε αυτό, ενώ σε σημείωμα της συγκεκριμένης φιλοζωικής οργάνωσης αναφέρονται τα εξής: «Ο Ιμπραΐμοβιτς έλαβε άδειες για να σκοτώσει τα πιο σπάνια ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός λιονταριού, αγόρασε ένα νησί στη Βαλτική για να το μετατρέψει σε αποκλειστικό χώρο για τη δραστηριότητά του.

Το να σκοτώνει είναι η μεγαλύτερη απόλαυση, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, η οποία είναι επίσης κυνηγός. Ο Ίμπρα είναι ένα υποκείμενο που σκοτώνει αισθανόμενα όντα για διασκέδαση, που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου δεν το γνωρίζουν ή το έχουν ξεχάσει, οπότε φροντίσαμε να το θυμηθούν».