Απόλυτα συνειδητοποιημένοι φαίνεται να είναι πλέον οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την κακή εμφάνιση και την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές φαίνεται πως πήραν το μήνυμα του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών για τα καλά, αφού μετά την επίσκεψη του Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σχηματίστηκαν «πηγαδάκια» ανάμεσα σε πολλούς «ερυθρόλευκους», οι οποίοι τόνιζαν πως το αφεντικό του συλλόγου είναι πάντα δίπλα τους, ενώ τους φέρθηκε σαν… πατέρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στου Ρέντη.

Και στις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης η επίσκεψη του εφοπλιστή βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των συζητήσεων: «Το αφεντικό είχε δίκιο. Πρέπει να το πάρουμε το πρωτάθλημα και για τον Μαρινάκη. Ήρθε εδώ, είναι συνέχεια δίπλα μας. Δεν μας τα έχωσε αλλά μας συμβούλεψε σαν πατέρας», ήταν μερικά από τα λόγια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Η συμπεριφορά αυτή του Μαρινάκη είναι γεγονός ότι σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο άμεσο μέλλον και για τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, ενώ συμφώνησαν πως δεν πρέπει να επιτρέψουν ξανά να χαθούν αγώνες δικοί τους, λέγοντας πως με την ΑΕΚ θα έπρεπε να έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά.

Πηγή: gazzetta.gr