Στις πολύτιμες υπηρεσίες του Βασίλη Τοροσίδη μπορούν να υπολογίζουν ξανά στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μεσοαμυντικός ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στα πλάνα του προπονητή του εν όψει της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καβάλα.

Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι λογικό, ικανοποίησε απόλυτα τον Βάσκο τεχνικό των Ερυθρολεύκων, ο οποίος ποντάρει πολλά από τα αγωνιστικά του πλάνα στο πληθωρικό ταλέντο του 25χρονου διεθνούς μεσοαμυντικού, η απουσία του οποίου φάνηκε πάρα πολύ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κόστισε την ήττα.

Αργεί ακόμη ο Μπράβο
Στον αντίποδα, δεν είναι το ίδιο ευχάριστα τα πράγματα για τον Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν θα προλάβει να παίξει με τους «Αργοναύτες» και πλέον η επιστροφή του δρομολογείται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά την αποθεραπεία του Όλοφ Μέλμπεργκ, η συμμετοχή του διεθνούς Σουηδού αμυντικού κόντρα στην Καβάλα θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο 33χρονος στόπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και εφόσον δεν αισθανθεί ενοχλήσεις στη φτέρνα, αυτομάτως θα αυξηθούν οι πιθανότητες χρησιμοποίησής του στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα.

Πηγή: gazzetta.gr