Εκτός εαυτού βγήκε ο τερματοφύλακας της Glentoran, Άαρον ΜακΚάρεϊ, όταν η ομάδα του δέχθηκε ένα γκολ ισοφάρισες και όρμησε πάνω στον συμπαίκτη του Μπόμπι Μπερνς. Ο ΜακΚάρεϊ αποβλήθηκε -όπως είναι λογικό- ενώ ο προπονητής προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν η Glentoran δέχεται γκολ από την Colaraine, ο ΜακΚάρεϊ τρέχει πάνω στον Μπερνς, τον ξαπλώνει στο έδαφος και τον κρατάει από το λαιμό. Αν και αρχικά ειπώθηκε ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τα ριπλέϊ ενώ το αρνήθηκε και ο προπονητής Μικ ΜακΝτέρμοτ.

Ο Μακ Ντέρμοτ θέλησε να υποβαθμίσει το μέγεθος του συμβάντος και είπε ότι και οι δυο απολογήθηκαν. Ο θρύλος της ομάδας ωστόσο, Πολ Λίμαν, που σχολίαζε το ματς, είπε «δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, ήταν μια στιγμή τρέλας».

https://www.youtube.com/watch?v=QgDr0Bl82r4

«Ο Άαρον ήρθε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο» είπε, σύμφωνα με τη Daily Star, ο προπονητής, ΜακΝτέρμοτ. «Ήταν και οι δύο εκνευρισμένοι, οπότε κοιτάξτε, θα το χειριστούμε. Μίλησα στον Μπόμπι και μου είπε ότι δεν τον χτύπησε στο πρόσωπο», συνέχισε.

«Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω μέχρι να δω τα πλάνα. Είναι κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί αλλά συνέβη. Έχουμε κανόνες, πρωτόκολλα και διαδικασίες για πειθαρχικά παραπτώματα και θα τηρηθούν όλα» κατέληξε.